Hotell Kaos

Här är det. Hotell Kaos, där allt förändras från minut till minut. Köksbänkar och sängar, bord och stolar, fjärrkontoller, skor och glasögon; allt yr omkring.

Vad det beror på?

Ahh… Björn har genomgått sin fotoperation och ligger på St. Görans med gips, värktabletter och morfin och Naela och jag försöker hålla ställningarna. Hon har det som vanligt tufft, och vi åker varje dag och hälsar på Björn, med snus och godis och tidningar. Bilbo äter medicin för artros och mår lite python – han är dock rätt lugn men trött. Goliat måste ut varannan timme, men pissar inne ibland i alla fall. Han är i en trotsålder och har kommit på att det är kul att tugga sönder allt han kommer över. En matta, en fjärrkontroll till digitalboxen ( dock räddad i sista stund ), en jacka ( dito ), kablar ( goodbye ) och mina glasögon ( reparerade med ståltråd, tång och tålamod ), nätgrinden till balkongen, som jag lagade med lite extra nät.
Allt går i ett och vi är rätt utmattade. Ekonomin är som vanligt fast katastrofal och räddnings-operationerna är dagliga.

Vi lever på lån. Det gör vi väl alltid ändå – lånad tid.
I morgon, kanske, kommer husets herre kraftigt justerad hem.

Ooops! Nu är det tyst i huset – måste kolla jätten Goliat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.