Ujujuj

Klockan är 0045 och vi skriver listor över vad som skall göras i morgon för den stora begivelsen. Nu skall brudens nya jacka sys knappar uti, musik skall laddas in till laptopen, att Sima & al inte kan delta pga platsbris har hon inte fått veta och gummens moder får man inte tag på. Hon skulle stå för Jansson till kvällsvickningen men har inte hörts av. Inte heller vet man hur hon skall ta sig till kyrkan..kekeke..

Snart nog bryter jag samman.

01:40 Övertog fadren fastsättningen av jackans knappar. Björnen tryckte och vek fler program. Nu vistas det såta paret i badrummet för en sista rakning och brudens far tar sig en TT. Morgondagen blir lång. En lista för saker att göra och saker att ta med har skapats.

02:50 Även gästboken är färdig med bilder från möhippa och svensexa …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.