Bästa WordPress.com

När jag flyttade hit mina saker, var det ju bara en textfil, men alla bilder visades från min gamla blog. Naturligtvis tänkte jag att jag måste flytta alla bilder för hand och peta in dem i rätt inlägg här. Suckande närmade jag mig detta problem idag med tanken att det tar några timmar. Men till min stora förvåning kunde jag konstatera att WP.com snällt hade använt sin intelligens och hämtat alla bilderna till mitt mediabibliotek här. I sanning impregnerande! Tack WP!
Nu kan jag lugnt ägna mig åt att gå igenom alla poster som blivit misshandlade på min gamla blog, som fick spader någon dag och bytte ut alla ”svenska tecken” mot jibberisch.

En kommentar på “Bästa WordPress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.