Nordea under attack

Tillbaka i Borgholm efter en tuff sejour i Los ‘Holmos. Jag undgick att bli ordförande i min bostadsrättsförening 😉
Resan med Silverlinjen gock lugnt och prydligt. Direktbussen var mer direkt än vanligt och rymligare. Fler reste söderut från huvudstaden denna söndag och man körde två bussar, en till Kalmar och en till Öland.

Skönt med ”egen kuppe” – man kunde breda ut sig i en flygplansfåtölj och portföljen i en annan.

Rubriken? Jo via hela två mejl idag blev jag erbjuden att delta i ett lotteri som Nordea vänligen syntes bjuda sina trogna kunder. Thunderbird sa sig genast uppfatta erbjudandet som ”scam” och klickade jag ändå på länken som medföljer, skickade åskfågeln upp en extra varningsskylt. Jovisst, många av just Nordea’s kunder har utsatts för bedrägeriförsök på senare tid, så det är bäst man passar sig. Snyggt och prydligt mejl, och lätt att luras av om man inte har postläsare som larmar. så här ser det ut.

NB Attack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.