Fridhems forna glans

Spiran monteras

Äntligen är Fridhems veranda återställd till sin forna skönhet. Den nya spiran och övrig snickarglädje har kommit på plats efter några år av säck och aska. På ett gammalt vykort från förra seklets andra decennium, kan man se Fridhems fasad som den skall se ut. När min konstnärligt sinnade moder tog sig an huset 1985, såg hon genast till att återställa verandan, och den gamla spiran återskapades eller renoverades. Så småningom förföll den och togs ner, saknad av ägarinnan, besökare och grannar. Broder Björn tillverkade ”garneringen” vid sidorna för flera år sen, men den har legat i träda i väntan på själva spiran. Den tillverkades av Hardy inför midsommaren, och jag fick glädjen att montera den.
Fridhem ler åter mot grannar, besökare och förbipasserande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.