Blonda mostern 75

anna
Otroligt men sant. Idag bjöd min blonda livfulla moster Anna på kalas i sitt nymålade hus i Kalleguta. Nåja, att hon bjöd på god mat och kaffe med kakor och tårtor är kanske inte så otroligt. Det har hänt förr. Men att det är 75 hon fyller, det kan man inte föreställa sig. Samma vänliga och klingande skratt, som i sin ( och min ) ungdom bjuder hon också på. En gång i veckan drar hon iväg med bilen till något danspalats på Öland eller på andra sidan bron och svingar sina ben i några timmar.
Stort grattis till en sådan lysande kvinna!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.