Solen och vindarna

Tillbaka på Solens och Vindarnes Öland. Efter min sejour i Stockholm är Fridhem lika njutbart, och den osedvanlliga värmen består. Det gör också mitt konditionsbefrämjande arbete. De senaste dagarna har jag rensat ut grenar och målat den nya spiran och det fundament av vindskenor, som skall hålla den på plats när höststormarna kommer. Grindstolparna ficks sig en första strykning och rosorna, som ständigt försöker spärra utgången genom den nya grinden mot Kungsgatan, har jag attackerat med seckatören. Idag har jag också testat den nya hackelsemaskinen, som skall förvandla grenar och kvistar till komposterbara spån.

Eva och Modren

Syster Eva fanns på plats när jag kom ner till Ön, men har åtminstone tillfälligt återvänt för Carlskronitiska plikter. Förhoppningsvis kommer hon åter efter ett musikaliskt besök i Hälsingborg. Här ovan ses damerna i vila i den Fridhemska trädgården.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.