Vår i Rinkebyn

Vintern börjar ge upp sin kamp om markerna och våra sinnen. Endast små ynkliga svartnande högar av grusblandad snö ligger kvar på skuggiga ställen. Årets isiga mars har övergått i ett soligt april, och fastän vindarna ännu kan kännas kyliga, finns hopp om vår och sommar, och de djärvaste blomstren har kastat sig upp ur mullen och lyser vid soliga väggar.

Jessica

Jag har lämnat Ön och mina multimediala experiment och besöker familjen Arborelius i Rinkebyn. Äntligen har jag fått träffa den sköna Jez, på besök hos Olof från Jerusalem. Vi sågs här hos Naela och Björn, som bjöd på god mat och trevlig samvaro under en kväll. Snart nog far Jessica tillbaka till Jerusalem, och till sommaren skall hon besöka sitt amerikanska hem. Till hösten planerar hon att studera i Stockholm, och jag kan bara önska dem all glädje av varandra. Man kan bara ta en sådan varm och generös ung kvinna till sitt hjärta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.