Kaos före stormen

Oh Yeah!

Kaos och nervositet griper omkring sig. Gummen är inte färdig med sin morgongåva, Jocke är har med sin laptop för att välja musik till aftonsessionen, Eva måste informeras om färdväg och Sima & al har plötsligt betämt sig att de vill vara med på festen. Alla platser är besatta och Elisan kan inte konsulteras eftersom hon troligen sover.

Jocke och hans kompis sitter i soffan och försöker konferera med Björn eller Naela. Han bygger om placeringslistan efter nya rön som framkommit under dagen och Naela pratar i telefon. Hon skall stryka hans skjorta har han bestämt och den blivande svärfadern försöker förstå vad som pågår och i möjligaste mån gjuta olja på vågorna och snickra på talet till brudparet.

Piiuhh…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.