Dagen före

Sexans anförareSå småningom, efter orolig väntan och undran över när det skulle ske, dök äntligen svensexans förövare upp igår och kidnappade gummen.

Han fick som övligt en stor burk skummande öl och förstås med hockeyhjälm och fotbollströja. Så drog gänget ut på superi och bowling. Med maten blev det ingenting ity man anlände för sent. För oss everblivna, bruden och dess fader vidtog storstädning.

Dagen var full och tröttheten övertygande.

Idag har det blivande brudparet lämnat placeringskort och lista till brudens moder, tillika vigselförrättare samt övat gång. Klädvården, de sista inköpen, klippning av gummen och logistikavhandlingar per telefon. Vem kommer hit och när och hur många bilar blir det, vem skall gummen åka med etc. etc. Puh – visst är man mör!

Som extra salt på laxen började diskmaskinen läcka på kvällen då vila och samling inför morgondagens allvar skulle vidta. Det blev i stället en tur till källaren efter virke och ombyggnad av det köksskåp som härbärgerar sagda monster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.