Hippa – tjo

Slöjan

God mat och klappar blev det och en trivsam samvaro under julaftonen. Det började som en grön jul med plusgrader och fuktig luft och mark. Kalle Anka var sig lik och alla andra tevebegivenheter också. På den lata juldagen började snön fnyka och på den lika lata annandagen var den vita julen här.

Idag dök det förväntade men överraskande möhippegänget upp med vin och smink och rosa slöja för den blivande bruden. Hon var butter över att ingenting hände och att Björn och jag drog benen efter oss, när vi sagt vi skulle dra till staden och handla diverse ting och få lite frisk luft. Här satt jag och ”tittade på film” på datorn och så måste jag äta ett par mackor och så skulle Bilbo ut. Vi var helt enkelt omöjliga att ha att göra med.

När jag kom hem med Bilbo, hade gänget anlänt och man kunde pusta ut. En halvtimme till och Naela skulle exploderat över förhalningen.

I morgon är det gummens tur och om detta vet han intet … Livet är osäkert för den som skall gifta sig.

En kommentar på “Hippa – tjo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.